+358 40 8795 780 arkisin 16 - 20posti@aasastudio.fi
Kotisivujen tekijä Oulu
Nimeni on Kari Laurila.

Harrastan kilpaurheilua, lajini on voimanosto.

Kilpaurheilu vaatii kurinalaisuutta niin harjoittelussa, omissa tavoitteissa kuin elämäntavoissakin sekä voimakasta tahtoa pärjätä ainakin vähän paremmin kuin muut.  Samoja ominaisuuksia hyödynnän omassa yrittämisessäni. Niin vähäpätöistä projektia ei olekaan, ettenkö paneutuisi siihen kaikella osaamisella ja tarmollani.

Minulle paras markkinointikanava on tyytyväinen asiakas.

Kotisivujen sisällöntuotanto

Kotisivujen sisällöntuotanto tarkoittaa sivuilla olevia tekstejä, kuvia, videoita ja muuta sisältöä.  Usein tämän sisällön tuottaa yritys itse, mutta siinäkin on helppo tehdä virheitä.  Yrittäjä lähtee helposti tuotekeskeiseen esittelyyn unohtaen, että onnistunut myyntitapahtuma (sopimuksen syntyminenkin on myyntiä) edellyttää, että asiakkaalle syntyy tarve.  Sellaisen sisällön suunnitteluun tarvitaan usein ammattilaista.  Asiakaslähtöinen kotisivujen sisällöntuotanto lähtee siitä, miksi yrityksen asiakkaan pitäisi ottaa yhteyttä juuri tähän yritykseen.  Suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan tarpeet ja häntä kehotetaan toimintaan usein.  Yritys voi tehdä toivomastaan sisällöstä ns. raakaversion: mitä halutaan tuoda esille.  Sisältö muokataan Aasa Studiolla houkuttelevaksi.

Sisällöntuotanto tarkoittaa myös esimerkiksi kuvituskuvia.  Uusi asiakas luo ensivaikutelman yrityksestä usein pelkän kotisivun perusteella ja silloin on tärkeää, että kaikki hänen näkemänsä sisältö on laadukasta.

Onnistunut sisällöntuotanto edellyttää usein myös hakukoneoptimointia (SEO).  Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sitä, että sivut optimoidaan nousemaan hakutuloksissa kilpailevia yrityksiä korkeammalle määrätyillä hakusanoilla.

Close Menu
error: Älä kopioi näiltä sivuilta.