+358 40 8795 780 arkisin 16 - 20posti@aasastudio.fi

Vaikka sivusi olisivat kuinka kauniit, voi webhotellisi olla ihan paska

Wordpress webhotelli Aasa Studiolta

WordPress webhotelli

WordPress -webhotelli on termi, jossa myös palvelin on optimoitu wordpress-julkaisujärjestelmälle. Aasa Studiolta saat kotimaisen wp-hotellin sivujesi mukana

Aasa Studion konesalipalvelut

Aasa Studiolta saat yrityksellesi laadukkaat Word Press tai Joomla! -julkaisujärjestelmälle asennetut kotisivut. Palvelinsalimme sijaitsee Porissa, Ficolo Oy:n tiloissa, yhteispinta-alaltaan 8500 m2 peruskallioon louhitussa luolastossa. Tarvittaessa voimme tarjota palvelinsaleja myös muualta kuin Suomesta täydellä 24/7/365 tukipalvelulla.

Konesali on rakennettu turvalliseen, maanalaiseen puolustusvoimilta vapautuneeseen tunneliverkostoon. Peruskalliossa sijaitseva, yhteispinta-alataan 8500 m2 konesali tarjoaa yrityksellesi skaalautuvuutta, jatkuvuutta ja turvallisuutta. Mikä tärkeintä: se ei maksa paljon. Kotimaisen vaihtoehdon lisäksi voit halutessasi valita konesalin muualtakin maailmasta kansainvälisen yhteistyöverkostomme kautta.

WordPress webhotelli alkaen 2,72- /kk

Perinteisten, ns. jaettujen palvelimien lisäksi voit valita myös yksityisistä tai jaetuista virtuaalipalvelimista, tai dedikoiduista tai semi-dedikoiduista palvelimista. Myös palvelimien sijaintipaikan voit valita. Aasa Studiolta voit myös varata ja rekisteröidä käytännössä melkein kaikki verkkotunnukset.

Laatu

Kallioperään louhittu konesali tarjoaa fyysistä, sisäänrakennettua turvallisuutta, jota on tehostettu moderneilla turva- ja valvontaratkaisuilla. Konesaliympäristö on rakennettu ajatellen jatkuvaa saatavuutta – generaattorit ja erilliset UPS-järjestelmät varmentavat keskeytymättömän virransyötön.

Tuki

Tukipalvelumme vastaa 24/7/365 tunnin kuluessa tukipyynnöstäsi. Voit joko soittaa, käyttää chat -palveluamme tai sisäänrakennettuja tukipalvelulomakkeitamme. Tukipalveluissa käytetään englannin kieltä.

Aasa Studiolta saat palvelut yhdeltä toimittajalta

Hankittaessa kotisivut yritykselle, kannattaa huomioida myös se, mitä palveluja palveluntarjoajalta saa. Kuinka usein käykään niin, että ongelmatilanteissa vastuuta siirrelläänkin kotisivujen tekijän, webhotellin tarjoajan ja mahdollisesti myös verkkotunnusvälittäjän välillä. Aasa Studio tarjoaa kerralla koko paketin: verkkosivut, verkkotunnuksen, palvelimet ja tukipalvelut.

Vertaile vapaasti webhotellien vaihtoehtoja tai ota yhteyttä ja kysy lisää

Voit vapaasti vertailla Aasa Studion webhotelleja täysin automatisoidusta verkkokaupastamme tai kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme.  Vertaile vapaasti myös hintoja verrattuna nykyisin mahdollisesti käyttämääsi palvelintarjoajaan.

Aasa Studiolta löydät mm.

  • jaetut palvelimet
  • virtuaalipilvipalvelimet
  • semi-dedikoidut palvelimet
  • dedikoidut palvelimet

Palvelinkeskusten (FI, USA, UK, AU, BG) sijainnit näet täältä. (avautuu uuteen ikkunaan)

Close Menu
error: Älä kopioi näiltä sivuilta.